Fiskeby

Fiskeby är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. 

Kartongtillverkaren som tänker utanför boxen

På Fiskeby har man hörsammat varningarna om jordens vacklande miljö, tänkt bortom kartongen och omvandlat miljövänliga idéer till praktik. Både tillverkning och produkt ligger helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Till det finns en cirkulär affärsmodell och omfattande satsningar på bland annat förnybar energi och en egen biogasanläggning.

Grafisk profil

Fiskebys grafiska profil hämtar inspiration i brukets historia. Alla delar är framtagna för att höja framtoningen och för att varumärkets visuella uttryck ska matcha företagets profil.

Hemsida

I samklang med den grafiska profilen har vi även gett hemsidan ett rejält lyft. Design, disposition och ett nytt bildmanér håller ihop intrycket på de olika sidorna.

Företagsfilm

Film är nutid och framtid på en och samma gång, och trots nära 400 år på nacken är Fiskeby ett företag som hellre ser framåt än bakåt i tiden. Företagsfilmen har en självklar plats på hemsidan och passar även utmärkt för att inleda kundmöten.

Rekryteringsfilm till sociala medier

Med företagsfilmen som grund tog vi fram ytterligare två filmer att använda i olika syften. En film för rekrytering och en för att bygga varumärke. Av båda varianterna klipptes en längre version (för hemsidan) och en kortare version (för sociala medier).

Vi är precis det vi heter, en reklambyrå
i staden där idéer blir verklighet

På Ekermann reklambyrå i Linköping går vi till jobbet med ett enda syfte. Att göra ditt företag lönsammare. Det är så vi bygger vår egen framgång. 

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by Ekermann Reklambyrå | Org. nr 556328-9510