Ekermann söker AD

Tycker du om att sätta galna idéer i verket och arbeta med flera projekt parallellt? Då har vi jobbet för dig. På Ekermann uppmuntrar vi människor som vill (och kan!) tänka annorlunda.

Vi behöver bli fler och söker nu en Art Director som vill sätta tänderna i några av våra tyngsta kunder och göra underverk med detsamma. Men känn ingen press, självklart kommer du att ha ett väloljat maskineri med fantastiska kreatörer runt omkring dig. 

Vi erbjuder…

– en utmanande tjänst med stort eget ansvar
– en härlig mix av kunder inom både B2B och B2C
– engagerade och öppna kollegor
– uppdrag i alla kanaler
– fantastiska lokaler

Du…

– gillar fritt tänkande
– tycker om både självständigt och kollektivt arbete
– brinner för att presentera dina idéer för såväl oss som våra kunder
– är en mycket duktig strateg

Helst ser vi att du har gjort några år i branschen och vet vad reklambyråvärlden handlar om. Tjej eller kille kvittar däremot. Framför allt vi vill att du ska passa in i vårt gäng och ha rätt inställning till jobbet och våra kunder.

Att du kan Creative Suite som ett rinnande ser vi som en förutsättning. Likaså att du känner dig hemma i de sociala mediekanalerna. Och skulle du ha fler strängar på din lyra är det naturligtvis en välkommen bonus. Du kanske är en fena på rörlig media, lirar gitarr som Jimi Hendrix eller besitter helt andra egenskaper som gör just dig speciell. Ös på med egenskaper och färdigheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du är välkommen att höra av dig till:

Björn Ekermann
013-31 64 61
bjorn@ekermann.se

Christer Sigvall
013-31 64 68
christer.sigvall@ekermann.se