Välkommen Sofia!

sofiaNews
Vi är glada att få välkomna Sofia Modigh till oss. Här presenterar vi henne med grävande journalistik i en djuplodande intervju.

Hej Sofia Modigh! Välkommen till oss.

Tack!

Vad är du för en?

Jag är nyinflyttad stockholmare som är mycket glad för att ha lämnat huvudstaden och börjat på Ekermann reklambyrå. Eftersom min pojkvän har bott här i två år, känner jag till staden hyggligt men nu ska det bli kul att lära känna Linköping och dess näringsliv på djupet.

Vad ska du hjälpa oss med?

Jag går in som Produktionsledare/Projektledare. Jag är utbildad på IHM Business School och har jobbat inom många branscher, så jag är övertygad om att jag kan tillföra en hel del till Ekermann. Min specialitet ligger inom CRM, kundklubbar och lojalitetsprogram. Sen kan jag garanterat tillföra nya idéer, infallsvinklar och positiv energi.

Hur kommer det att gå här hos oss?

Det kommer att gå galant.

Det tror jag också. Varifrån kommer du närmast?

Nu senast kommer jag från SF Bio:s marknadsavdelning. Jag var operativt ansvarig för deras kundlojalitetsprogram – Bioklubben. Tidigare har jag arbetat på Citroën och Johnson & Johnson. Så jag har varit i allt från underhållningsbranschen till bil- och läkemedelsbranschen.

Varför vill du jobba hos oss?

Jag har fått en jättebra känsla av er. Ni är ett bra och sammansvetsat gäng. Det är en trevlig stämning och jag gillar er inställning till jobbet och sättet att se på kunder. Det är högt i tak och ni känns opretentiösa och ödmjuka. Precis som jag vill ha det.

Vad fick dig att tveka?

Jag har aldrig tvekat.

Jo, då. Nåt minus måste du ha hittat?

Nä!

Du är ensam tjej. Hur känns det?

Det ser jag inga problem med. Jag har ju jobbat i bilbranschen… Det är en härlig stämning här och jag tycker att alla killar här är lite tjejiga.

Vad menar du med det?

Va!? Nä, det får du inte skriva.

Okej jag lovar. Vad gör du på fritiden?

Jag tycker om att röra på mig. Skidåkning utför är favoriten. Samtidigt är en After Work med kompisarna det bästa jag vet.

Vilken är din favoritlåt?

Söndermarken med Winnerbäck.

Nu smörar du. Bästa reseminne?

Färöarna.

Nu känner jag att den här intervjun börjar gå i stå. Ska vi gå och äta lunch nu?

Tyvärr jag har en lägenhetsvisning att gå på.

Okej, lycka till!

Tack.

Leave a Comment